Exclusief voor abonnees

Lotto abonnee actie Automatisch meespelen met Lotto betekent élke week kans op de vaakst vallende Jackpot in Nederland! Omdat we vinden dat je iets extra’s verdient als je automatische meespeelt hebben we iets nieuws:

Vanaf nu maak jij automatisch elke maand kans op éxtra prijzen. Daar hoef je niets voor te doen. Nou ja, abonnee blijven dus!  

Bekijk huidige actie

Je Lotto abonnement wijzigen

Klopt het dat je erover nadenkt om je abonnement op te zeggen? Of in ieder geval een deel van je abonnement… Dat horen we liever niet natuurlijk, maar we helpen je graag.

Jouw abonnement aanpassen

Lotto winnaars Een aanpassing doen in je abonnement is super simpel! Misschien wil je met minder loten meespelen of met andere getallen (bijvoorbeeld omdat de verjaardag van je inmiddels-ex geen geluk brengt). Gaan we regelen! Althans, dat kun je helemaal zelf fixen in jouw ‘Mijn omgeving’ van Lotto. Vind je het fijn om wat hulp te krijgen, bel dan even met de Lotto Klantenservice: 070-550 08 06.

Ja, ik log direct in

Jouw abonnement helemaal opzeggen?

Ouch. Dat nieuws valt even rauw op ons dak. Als een soort hevige hagelbui, van Lotto ballen. Bam, bam, bam. Zo op ons bolletje. We zullen je hier missen.

Als speler bij de trekking met jouw mooie dromen, maar ook om jouw bijdrage aan de Nederlandse sport. Want spelen helpt. Laten we niet langer om de hete brij heen draaien... Jij wilt je abonnement opzeggen.

Op welke manier kunnen we je helpen? Vergeet niet, je bent altijd welkom om in de toekomst weer mee te spelen

1. Bellen is het snelst

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 21:00 uur, zit de Lotto Klantenservice met de telefoon in de hand om je te helpen. Inloggegevens zijn niet nodig. Je kunt ons bereiken door te bellen op 070-550 08 06 voor:

   Persoonlijk advies over je abonnement

   Directe afhandeling van je opzegging

   Info over je laatste speelronde en incasso

  Bel 070-550 08 06

2. Online opzeggen

Opzeggen kan ook online, door in te loggen. Jouw opzegging wordt dan verwerkt. Lukt inloggen niet? Gebruik dan het opzegformulier.

 Ik wil opzeggen

3. Opzeggen per brief

Liefdesbrieven aan Lotto en opzeggingen kunnen ook via de post. De adresgegevens zijn: Klantenservice Lotto, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Vergeet niet om de benodigde gegevens te vermelden. Je vindt ze hier. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen.

Thanks a lot(to)!

Dankzij spelers zoals jij ontvangt de Nederlandse sport ieder jaar tientallen miljoenen euro’s. Zo brengen we samen Nederland in beweging. In 2023 heeft onder andere Lotto een recordbedrag van €196 miljoen afgedragen aan Nederland. Benieuwd naar jouw bijdrage?