Exclusief voor abonnees

Automatisch meespelen met Lotto betekent élke week kans op de vaakst vallende Jackpot in Nederland. En.. Ook nog eens elke maand automatisch kans op extra abonnee prijzen! Daar hoef je helemaal niks voor te doen, nouja... abonnee blijven dus.

Deze maand maak jij als Lotto abonnee kans op een hele sportieve prijs. Gewoon, omdat we vinden dat jij als Lotto abonnee ook dat extra’s verdient.

Wat we voor jou in petto hebben? Ga er maar even voor zitten...

50x kans op €100 tegoed voor TeamNL teamwear
De Olympische spelen in Parijs staan voor de deur. Dichterbij dan dit jaar komen de spelen niet vaak. Als trotse partner van TeamNL kijken wij natuurlijk enorm uit naar de spelen en hopen we op een prachtige Nederlandse medailleregen.

Jij kunt er straks net zo strak bij lopen als onze eigen Olympiërs als jij dit tegoed wint voor de officiele TeamNL kleding.

Met dit tegoed van €100 kun jij bij TeamNL.shop de officiële teamwear, vrijetijdskleding, accessoires en fan merchandise bestellen. Inclusief de producten welke onze Olympische sporters dragen tijdens het uitoefenen van hun sport. Unieke aansprekende producten, welke allemaal voorzien zijn van het `NOC*NSF , Olympische en de TeamNL logo. Best vet toch?

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Nooit meer een actie missen?

Wil je Lotto aanbiedingen ontvangen? Zorg dat je toestemming voor het ontvangen van e-mails aan staat.

Ga naar jouw communicatievoorkeuren. in jouw account en zet onder “contactvoorkeuren”, onder het kopje “e-mail” het vinkje op groen bij “relevante aanbiedingen voor e-mail”.

Voordelen van een Lotto abonnement

  • Mis nooit een trekking: Je speelt elke week automatisch mee. Zo mis je nooit meer een trekking.
  • Altijd kans op de Jackpot: Iedere zaterdag opnieuw kans op de Lotto Jackpot!
  • Exclusieve prijzen voor abonnees: Iedere maand maken abonnees kans op extra prijzen. Exclusief voor abonnees. Dat zijn dus extra winkansen! Gewoon omdat we het tof vinden als je elke week meespeelt met Lotto.

Onderstaande acties zijn afgelopen

Maand Prijs
Mei 2024 Kans op €7.500 vakantiegeld
April 2024 VIP trip naar Roland Garros
Maart 2024 Avontuurlijke (vis)trip naar Zweeds Lapland!
Februari 2024 50x kans op €100.
Januari 2024 Kans op een Sterrendiner van Onno Kokmeijer.

We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs. Ben jij de volgende winnaar van de exclusieve abonnee actie? Speel automatisch mee met Lotto en maak elke maand opnieuw gratis kans op extra prijzen.

Ik speel automatisch mee