De Kwis met Ballen

Eén zomerse studio, vijf kandidaten boven een zwembad, zes grote gele ballen en tien vragen voor € 25.000,-: de Lotto Kwis met Ballen is terug! Vanaf 6 april elke zaterdagavond om 21:30 uur te zien op SBS6.

Onder leiding van Johnny de Mol strijden elke aflevering teams om een mooie geldprijs. Elk team bestaat uit deelnemers die elkaar goed kennen: collega's, familieleden of een hechte vriendengroep. En niemand wil natuurlijk in het water belanden.

Lotto kwis met ballen curacao

Maak kans op een reis naar Curaçao

Jij maakt als kijker van Lotto de Kwis met Ballen kans op een tropische reis naar Curaçao voor twee personen en 50 gratis Lotto loten.

Jullie gaan genieten in een luxe resort in de Jan Thiel Baai. Een paradijselijke omgeving, omringd door de azuurblauwe wateren van de Caribische Zee. Inclusief snorkeltrip met de Bluefinn catamaran en een auto. Klinkt als een droom toch?

Over dromen gesproken…

Lotto heeft de Vaakst vallende Jackpot in Nederland. Meespelen is super simpel. Koop een lot en kies jouw 6 geluksgetallen. Heb je ze alle 6 goed dan win jij de Lotto Jackpot. Als Lotto miljonair kun je al jouw dromen waarmaken.

Speel mee met Lotto