Veelgestelde vragen

Lotto Jackpot en Lotto winnaars

Op deze pagina vind je vragen over de Lotto Jackpot en winnaars.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Jackpot en winnaars

  • Je wint de Lotto Jackpot als je alle 6 getallen goed hebt.

  • De winkans op de Lotto Jackpot per trekking is 1 op 8.145.060. Dit is de kans dat je de Lotto Jackpot wint en dus alle 6 getallen goed hebt. Bekijk hier het prijzenschema.

  • Nou, sinds 2018 is de Lotto Jackpot maar liefst al 31x gevallen. Lotto heeft niet voor niets de vaakst vallende Jackpot in Nederland.

  • De Lotto Jackpot is altijd minimaal € 2.500.000,-. Deze stijgt bij het niet vallen € 200.000,- per week. Tijdens Super Zaterdag, wanneer er twee trekkingen op een avond zijn, stijgt de Jackpot bij het niet vallen met € 100.000,- per trekking. De Lotto Jackpot is deze week € 3.500.000,-. Koop nu jouw lot om kans te maken op de Lotto Jackpot.

  • Er is helaas niet een manier voor het kiezen van de winnende Lotto getallen. Bekijk hier op welke getallen de Lotto Jackpot is gevallen.

  • Bekijk hier waar de Lotto Jackpot onlangs is gevallen.

  • Op onze Lotto winnaars pagina lees je alles over de grote prijzen die zijn gevallen.

  • Iedere zaterdag wordt de trekkingsuitslag rond 21:00 uur bekendgemaakt op onze website. Maar de trekkingsuitslag kun je ook op andere plekken bekijken, zoals: Facebook, Instagram, YouTube, de Lotto app en uiteraard bij een verkooppunt in de buurt. Ben jij een winnaar?

  • Voor het spelen van Lotto is er gekozen voor een andere spelvoorwaarden. Alleen de Jackpot wordt verdeeld onder het aantal winnaars en de overige prijzen worden niet verdeeld. De prijzen staan bij lotto al vast. Daarnaast zijn wij niet verplicht om het aantal winnaars en/of deelnemers te publiceren. Indien je meer inzicht wilt in het aantal uit te keren prijzen van een bepaalde trekking, is het mogelijk om een trekkingsuitslag inclusief het aantal winnaars per prijscategorie aan te vragen bij een verkooppunt. Dat op de Eurojackpot website het aantal winnaars vermeld wordt ligt aan het feit, dat het te winnen bedrag wordt bepaald door de omzet en het aantal winnaars binnen een bepaalde prijscategorie. De prijs is een percentage van de omzet gedeeld door het aantal winnaars.

De vaakst vallende Jackpot in Nederland

De Lotto Jackpot is de vaakst vallende Jackpot in Nederland.
Sinds 2018 is de Jackpot al 22x gevallen. Jawel, 22x!
Ben jij de volgende Lotto miljonair?