Lotto Super Zaterdag

Super Zaterdag

2 keer kans op de Lotto Jackpot!

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag bij Lotto. Dan zijn er niet één, maar twee Lotto trekkingen op 1 avond.

Extra prijzen op Super Zaterdag!

Speel je mee met beide Lotto trekkingen op Super Zaterdag? Dan maak je automatisch kans op een extra prijs: de Super Zaterdag prijs. De Super Zaterdag prijs is elke maand anders en varieert van verre reizen tot grote geldprijzen.

Zaterdag 26 januari maak je kans op €50.000.

Super Zaterdag code

Je maakt kans op de Super Zaterdag prijs met je persoonlijke Super Zaterdag code. Je ontvangt een code per lot waarmee je meespeelt aan beide trekkingen. Afhankelijk van waar je je lot koopt, vind je de code:

  1. In de winkel? Je code staat op je deelnamebewijs.
  2. Online? Je code staat in Mijn Lotto onder 'mijn deelnames'.
  3. Speel je automatisch mee Dan speel je elke maand met dezelfde Super Zaterdag code(s). Je vindt jouw codes in Mijn Lotto onder 'Mijn Abonnement'.

Bekijk de instructievideo hier boven voor een duidelijke uitleg waar je jouw code precies kunt vinden.

Elke zaterdagavond Lotto live op Facebook

De trekkingsuitslag

Je vindt de winnende Super Zaterdag codes bij de reguliere Lotto trekkingsuitslag als eerste op Facebook live om 20:30 via de Facebook pagina van Lotto, en vanaf 21:00 uur hier op lotto.nl en NOS Teletekstpagina 555.

Lotto Facebook

Super Zaterdag prijs gewonnen?

Heb je de winnende Super Zaterdag code? Neem contact op onze klantenservice. Zij zullen zorgen dat je jouw prijs krijgt.

Ben je abonnee of online speler? Dan hebben wij je gegevens en zullen we je bellen als je de winnende Super Zaterdag code hebt.

Contact
Elke maand kans maken op de Super Zaterdag prijs?

Elke maand kans maken op de Super Zaterdag prijs?

Speel dan automatisch Lotto en je maakt zaterdag kans op al heel veel prijzen en elke laatste zaterdag van de maand óók op de Super Zaterdag prijs!

Meld je nu aan en maak kans op een MediaMarkt cadeaukaart t.w.v. €15,- of 5 gratis Lotto loten met Lotto XL.

Aanmelden