Lotto is jarig en trakteert!

En elke zaterdag is het nog altijd spannend tijdens de trekking. Want als de 6 gele Lottoballen met jouw geluksgetallen vallen, dan kun je in één klap miljonair worden. Afgelopen trekking vierden we onze verjaardag al met een speciale verjaardagstrekking, die ook eenmalig terugkeerde op tv. ​

Deze week zetten we het feestje nog even door: koop voor de trekking van zaterdag 20 april 8 loten, en betaal er maar 7! ​

Profiteer nu!

Lotto maakt al 50 jaar de blits!

De Lottoballen rollen voor het eerst op zondag 1 september 1974 tijdens de allereerste Lotto-trekking. Vanaf 1981 krijgt De Willem Ruis Lotto Show de ballen toegespeeld. Vaste prik in het weekend... Met Exota limonade op tafel, op schoot een bak Cornuco kaasknabbels en in de hand een Lotto lot. Vastgeplakt aan de Skai leren bank, aan de buis gekluisterd. In spanning wachtend tot jouw geluksgetallen vallen. Dat zou toch wat zijn; in één klap miljonair worden, of een andere grote geldprijs winnen.

Meer over Lotto

Lotto is jarig en trakteert op 2 x 10 gratis loten!

Je leest het goed.

Je ontvangt 2x10 gratis loten als je Lotto-abonnee wordt en je maakt kans op prijzen tot wel €25.000,-.

Ja, ik word abonnee

Ook jij kan zaterdag miljonair zijn!

Elke week zijn er honderdduizenden Lotto winnaars. De prijs waar iedereen voor gaat, de Lotto Jackpot, is in 2024 al 2 keer gevallen.

De Jackpot win je bij alle 5 getallen goed. Afgelopen zaterdag 6 april was het raak bij een speler uit de gemeente Veere. De gelukkige winnaar wint 4,5 miljoen euro.

Bekijk meer winnaars