Voor ieder wat wils

Ontdek waar jij de trekkingsuitslag kunt bekijken.

Bekijk ’t lekker… waar jij wilt!

Iedere zaterdag wordt de trekkingsuitslag rond 21:00 uur bekendgemaakt op onze website. Maar de trekkingsuitslag kun je ook op andere plekken bekijken, zoals:

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Lotto app
  • En natuurlijk bij de Lotto verkooppunten

Social media

YouTube

Het vallen van de ballen bekijk je via ons YouTube kanaal. Want iedere zaterdag wordt de Lotto trekking opgenomen in Rijswijk. Zie jij jouw ballen vallen deze week?

> Ga naar ons YouTube kanaal

Twitter

Wil je de complete trekkingsuitslag bekijken in een tweet met minder dan 240 tekens? Dat kan op onze Twitter feed! Iedere zaterdag na 21:00 uur tweeten we in één bericht alle getallen die zijn gevallen.

> Volg ons op Twitter

Facebook

Geef Lotto een like op Facebook. De trekkingsuitslag zie je dan elke zaterdag in je timeline voorbij komen in een geanimeerde video.

> Like ons op Facebook

Instagram

Volg je Lotto al op Instagram? We posten vanaf januari 2019 elke zaterdag de trekkingsuitslag op onze Instagram pagina.

>Volg ons op Instagram

Overige kanalen

Lotto.nl

Ben je nieuwsgierig naar alle uitslagen van het afgelopen jaar? Dan moet je op lotto.nl zijn! Want daar kan je de trekkingsuitslagen tot een jaar geleden terugvinden.

> Ga naar de trekkingsuitslag

Lotto app

Wil je de trekkingsuitslag altijd bij de hand hebben? Download dan de Lotto app. Daarmee kun je zelfs de QR code op je winkellot scannen en ontdekken of je in de prijzen bent gevallen!

> Download de app