Team LottoNL-Jumbo

Samen winnen met Team LottoNL-Jumbo

Lotto is sinds oktober 2014 trotse hoofdsponsor van Team LottoNL-Jumbo. Voor het eerst in de sportwereld worden schaatsen en wielrennen op deze manier bij elkaar gebracht met als doel op sportief, financieel en commercieel gebied te bouwen aan een topsportinfrastructuur.

Al heel veel overwinningen

Inmiddels zijn we vier jaar verder en heeft deze schaats en wielerploeg zich goed neergezet in de Internationale sport wereld. Tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang werden er door het schaatsteam van Jac Orie maar liefst 7 Olympische medailles behaald van de 20 Nederlandse medailles in totaal. Hiermee zou het commerciële team op de 12e plaats komen in de medaille spiegel. Een unieke prestatie.

Maar ook het wielerteam heeft de afgelopen 4 jaar niet stil gezeten. Er worden steeds meer etappes gewonnen in grote wielerwedstrijden met als hoogtepunt vorig jaar de overwinning van een etappe in de Tour de France van Dylan Groenewegen op de Champs-Élysées in Parijs!

Maar Lotto sponsort niet alleen topsport: Om ook de breedtesport groter te maken is het concept De 6 van Lotto ontwikkeld. Lotto steunt hiermee 6 amateur wielertochten in Nederland. Tijdens deze tochten maakt Lotto voor de wielerfans meet & greets mogelijk met renners van Team LottoNL-Jumbo die vervolgens ook even mee fietsen.