Verrijk het vissen met deze gadgets!10 augustus 2021
Gadgets maken ons leven gemakkelijker en leuker. Of ze nou groot of klein zijn, het zijn de hebbedingen die het soms net iets eenvoudiger maken. Ook in de visserswereld zijn er tal van gadgets om jouw boot en leven op het water te verrijken.

Nico (uit de Lotto commercial) heeft zijn boot uitgerust met een tal van gadgets die het vissen makkelijker en nog leuker maken.

Dit zijn de gadgets die Nico uiteraard allemaal al heeft:

Gadget 1: Barbecue
Je hebt net een vis gevangen en dan wil je deze nog diezelfde dag opeten. Natuurlijk wil je niet wachten totdat je thuis bent. Wat is er dan beter om op je yacht een barbecue te hebben. Je vers gevangen vis kan dan direct op de barbecue. Vergeet niet de peper en zout voor de extra smaak.

Gadget 2: Live scanningsonar
Wat zou het heerlijk zijn om vanuit je luie vissersstoel te vissen en enkel naar beelden op een scherm te kijken? Of je nou op je boot zit of aan de kant van het water, een live scanningsonar laat 3D beelden zien van vissen die in de buurt zwemmen. Je ziet meteen wanneer een vis in de buurt is van je aas en hoe deze erop reageert. Super handig!

Gadget 3: Levensecht kunstaas
De bekendste aas is levend aas zoals wormen, maden, vliegen en larven. Alleen vang je hier niet zo snel een grote vis mee. In Nederland mag je geen echte vis gebruiken. levensecht kunstaas is daarom een goede keuze om die grote vis aan de haak te slaan. Wist je dat er zelfs levensecht kunstaas die net zo bewegen en zwemmen als een echte vis? Deze wil je hebben!

Gadget 4: Voerboot
Ga je karpervissen, dan moet je een voerboot hebben. Bij het vissen op karpers is het tegenwoordig niet meer weg te denken om een voerboot te gebruiken. Op grotere afstand kan je een stuk nauwkeuriger vissen. Je voerboot kan je altijd uitbreiden met bijvoorbeeld een dieptemeter/visvinder, extra verlichting en GPS.

Gadget 5: Buitenboordmotor
Wil je op het water extra spierballen vertonen, upgrade je vissersboot dan met een buitenboordmotor. Hiermee kan je net iets harder varen om naar de plek te gaan waar je wil zijn. En, met de buitenboordmotoren ga je vervuiling tegen op de openbare wateren. Je vaart zelfs stiller op het water.


Met dank aan Sportvisserij Nederland.

Wil je hier ook van genieten? Speel mee en maak kans op de vaakst vallende Jackpot in Nederland!