Je komt steeds meer Lotto miljonairs tegen!

Leven als Lotto winnaar, wie droomt daar nou niet van?

Met de vaakst vallende Jackpot in Nederland wordt de kans steeds groter dat je een Lotto miljonair tegenkomt. Het winnen van de Lotto maakt een hoop dingen mogelijk. Of het nu een nieuw huis, een mooie vakantie met familie of het kopen van een luxe jacht is. Toch zijn er ook veel dingen die Lotto winnaars blijven doen als ze de Lotto hebben gewonnen. Zoals lekker vissen met hun vrienden. Onze kersverse Lotto winnaar Nico laat zien hoe je daar een onvergetelijke ervaring van maakt.

Beste plekken om te vissen in Nederland

Het is zomervakantie en een prima tijd om erop uit te gaan met je hengel. Je kan een vijver dichtbij huis gaan zoeken, maar Nederland heeft zoveel meer visplekken.

Lees verder

Dit zijn de mooiste vaarlocaties!

Nederland is een waterrijk land. De wateren zijn er niet alleen om te vissen, maar ook om even heerlijk met je eigen boot te varen. Heb jezelf een boot dan kan je alle kanten op.

Lees verder

Verrijk het vissen met deze gadgets!

Gadgets maken ons leven gemakkelijker en leuker. Of ze nou groot of klein zijn, het zijn de hebbedingen die het soms net iets eenvoudiger maken.

Lees verder

Lotto op social media

Van woordgrappen rondom vissen tot leuke spelletjes en vishumor. Laat je op onze social kanalen inspireren door Nico en zijn vrienden!

Ga naar Facebook

Meer over Lotto

Lotto is ‘het spel met de gele ballen’. Het wordt niet alleen in Nederland gespeeld maar ook in het buitenland. Sterker nog, Lotto is wereldwijd het meest bekende loterijspel.

In Nederland spelen Lotto deelnemers iedere zaterdag mee voor de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en een van de vele andere geldprijzen. Het is ook nog eens een heel eenvoudig spel om te spelen. Het enige wat je hoeft te doen is 6 getallen tussen de 1 en 45 kiezen en meespelen.

Hoe werkt Lotto?
Landkaart

De Lotto Jackpot is de vaakst vallende Jackpot in Nederland

Bij Lotto maak je elke zaterdag kans op de vaakst vallende Jackpot in Nederland. De Lotto Jackpot is sinds 2018 al 23 keer gevallen met een totaalbedrag van 110,4 miljoen!

Zaterdag 25 september 2021 staat de Lotto Jackpot op € 2.900.000,-. Grijp je kans en koop nu een lot!

Een Jackpot is de hoogste geldprijs die je bij een kansspel kan winnen. Bij Lotto maak je kans op de Jackpot als je alle 6 getallen goed hebt.