Laat je lot niet liggen

Voor € 2,- kun jij ook miljonair zijn!

Wil jij je leven ook nog wat leuker maken? Speel dan mee met Lotto. Voor slechts € 2,- per lot maak je deze week kans op de Jackpot van € 2.900.000,-! Laat je lot niet liggen, want ook jij kan miljonair zijn.

Je hebt al prijs als je 2 getallen of meer goed hebt! Op de website en in de app van de Lotto ziet je elke zaterdagavond vanaf 21:00 uur direct of je een van de winnaars bent.

Weet jij al wat u met zo’n geldprijs zou willen doen? Een gezellige familievakantie? Een langgekoesterde droom van een eigen B&B in Zuid-Frankrijk? Of eindelijk die nieuwe keuken waar u al zo lang van droomt? Laat je lot niet liggen, want ook jij kan miljonair zijn.

Speel mee

Wat is Lotto?

Lotto is ‘het spel met de gele ballen’. Het wordt niet alleen in Nederland gespeeld maar ook in het buitenland. Sterker nog, Lotto is wereldwijd het meest bekende loterijspel. In Nederland spelen Lotto deelnemers iedere zaterdag mee voor de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en een van de vele andere geldprijzen.

Meespelen met Lotto is heel eenvoudig. Je kiest simpelweg jouw 6 geluksgetallen tussen 1 en 45. Je kunt al meespelen met een lot van € 2,- en dat is het bijzondere van Lotto: voor slechts € 2,- kun jij al miljonair worden!

Redenen om mee te spelen

Lotto geschiedenis in een notendop

De gele Lotto ballen werden voor de eerste keer verzameld op zondag 1 september 1974 tijdens de allereerste Lotto-trekking. Je kon meespelen voor 1,50 in guldens. De hoofdprijs was 500.000 gulden netto. De Jackpot was er nog niet, die kwam pas in 1993 in beeld. Ook was er nog geen vast prijzenschema. Lotto op TV

Willem Ruis, ken je hem nog? Met De Willem Ruis Lotto Show kwam Lotto in 1981 voor het eerst op TV. Er waren fietsen, auto’s en complete vakanties te winnen. De Lotto Show werd een paar jaar later in 1985 overgenomen door Ted de Braak. Vanaf 1998 was de Lotto-trekking te bekijken tijdens het programma Lotto Weekend Miljonairs met Robert ten Brink. In 2011 is het programma nog een keer op TV met Jeroen van der Boom als de nieuwe presentator.