Lotto winnaars

Elke week zijn er maar liefst ruim 300.000 Lotto winnaars. Wil je weten hoeveel prijzen er zijn uitgekeerd en met welke nummers en kleuren? Ga dan naar winnaarsinformatie.

Winnaarsinformatie

 

Wat zou je met je gewonnen geld doen? Bekijk hier een kleine greep uit de winnaars van Lotto.

September

24

1 miljoen voor de 7e keer gevallen bij Lotto!

Een Lottospeler heeft bij de Super Zaterdag trekking op 24 september 1 miljoen euro gewonnen. De winnaar, die zijn Lottoformulier met geluksgetallen kocht bij Drogisterij Tarthorst in Wageningen, voorspelde alle zes de getallen goed. Het is de zevende keer dit jaar dat het miljoen valt bij Lotto.

Zaterdag waren er tevens drie winnaars die samen 100.000 euro bruto wonnen, in de tweede trekking deelden zeven winnaars samen een ton bruto. De winnaar van het miljoen heeft zich nog niet gemeld bij Nederlandse Loterij, waar het spel Lotto deel van uitmaakt. De Lotto jackpot viel afgelopen zaterdag niet en staat aankomende zaterdag 1 oktober op 13,9 miljoen euro.

Augustus

27

Miljoen voor de 6e keer gevallen bij Lotto!


Op zaterdag 27 augustus is voor de 6e keer dit jaar de prijs van 1 miljoen gevallen. De gelukkige winnaar uit Schiedam heeft 1.000.000 euro bruto gewonnen met Lotto. Hij voorspelde 6 getallen goed. In dezelfde trekking won de Schiedammer nog eens 6.000 euro bruto met zes andere loten.

De zes getallen waarmee het miljoen zaterdag werd gewonnen zijn 14 – 32 – 10 – 21 – 19 – 2.

De abonneespeler heeft zich nog niet gemeld bij de kansspelorganisatie.

De jackpot staat zaterdag 3 september 2016 op 12,3 miljoen euro.

Februari

11

200.000 euro gewonnen met Cijferspel in Rotterdam


In Rotterdam is het feest, want daar heeft een man de hoofdprijs gewonnen van 200.000 euro met Cijferspel, het extra spel dat je bij Lotto kunt spelen.

De winnaar, een gepensioneerde man uit Rotterdam, speelt al zeker 40 jaar mee met het spel en kent zijn geluksgetallen inmiddels wel uit zijn hoofd. Desondanks controleert hij ze iedere zaterdagavond. “Toen ik zag dat alle getallen van Cijferspel overeenkwamen met mijn lot belde ik direct mijn dochter, want ja, hoe kan dat nou” vertelt de man tijdens zijn bezoek bij De Lotto in Rijswijk. “Mijn vrouw is nog niet zo lang geleden overleden en het was toch wel mooi geweest als zij dit nog mee had mogen maken. Ik heb verder ook geen dromen die ik wil waarmaken. Ik ben al gepensioneerd dus over stoppen met werken hoef ik ook niet na te denken, maar ik help graag mensen die het minder of niet zo goed hebben en dat ga ik nu ook doen.”

Januari

18

Winnaar van 1 miljoen euro is een 62-jarige man uit Brabant


De 62-jarige winnaar die op zaterdag 16 januari 2016 1 miljoen euro bruto heeft gewonnen is in 1993 gestart met zijn abonnement en begonnen met 6 loten. Inmiddels speelt hij nog wekelijks mee met twee rijtjes en speelt al jaren met dezelfde getallen. De getallen houden verband met de verkeringsdatum, de verlovingsdatum en de trouwdatum. Deze getallen kan de man dromen, maar dromen over het winnen van een hele grote geldprijs, dat had hij nog niet eerder gedaan.

Iedere zondagochtend kijkt hij via teletekst zijn loten na. “Kom nu eens kijken welke nummers ze nu bij de uitslag hebben gezet” roept hij naar zijn vrouw “Hoe kan dat. Dat kan toch niet waar zijn. Dit zijn mijn getallen!”

De winnaar is al enige tijd met pensioen en heeft nu genoeg tijd voor zijn hobby: “Toen ik met pensioen ging, ben ik gaan golfen en heb ik toen een leuke starter set gekocht. Mijn vrouw leest heel graag en gaat ook heel graag met vakantie. We zijn wel eens naar Amerika geweest, maar nu zouden we nog wel eens willen gaan. Als je nu vraagt wat ga je nu als eerste doen is het een hele mooie golf set kopen. Het is echt een erg leuke hobby en je kunt je er helemaal in uitleven.”

Ook op dat sportieve gebied is de winnaar goed bezig. Hij loopt zo ongeveer vanaf zijn 41ste levensjaar al hard. Hij heeft de marathon van NY gelopen, evenals de marathon van Rotterdam. Het eerste bedrag van miljoen heeft hij trouwens al uitgegeven aan een hardloopagenda. De agenda koste hem € 12,50”

2015

November

14

5 Lotto-spelers delen prijs van € 100.000


Afgelopen zaterdag voorspelde 5 Lottospelers 5 getallen én de kleur correct en delen hiermee de geldprijs van 100.000 euro bruto. De gelukkige winnaars zijn twee trouwe abonneespelers, een speler die meespeelde via het internet en een man of vrouw die bij Primera van den Arend in Den Haag een lot heeft gekocht. In totaal feliciteren wij 203.622 winnaars met hun prijs!

Oktober

10

Rotterdammer wint twee keer in 1 maand


Een 65-jarige man uit Rotterdam won zowel in september als in oktober 2015 de tweede prijs van € 100.000 met Lotto. In beide gevallen deelde hij deze prijs met een aantal andere winnaars. Hij is dus nog geen miljonair, maar zijn droom om een wasserette te openen is binnen handbereik. Lees hier zijn verhaal.

Augustus

1

Winnaar van 1 miljoen euro heeft zich nog niet gemeld


Sinds zaterdag 1 augustus zijn wij op zoek naar de winnaar die 1 miljoen euro heeft gewonnen met de getallen 3 - 9 - 26 - 28 - 34 - 38. Er is niet veel bekend over de winnaar behalve dat het winnende lot is gekocht bij de Nettomarkt aan de Pleinweg 156-172 in Rotterdam. Lees hier onze oproep aan de winnaar die zich niet niet gemeld heeft.

Juni

27

Trouwe speler van Lotto is multimiljonair


Bij de trekking van Lotto op zaterdag 27 juni viel de jackpot van 23,9 miljoen euro. De gelukkige winnaar is een Lotto-abonneespeler uit de regio Eindhoven. Hij voorspelde als enige de winnende zes getallen én de kleur goed en hoeft de prijs daarom niet te delen. Lees hier zijn verhaal.

April

28

1 miljoen euro gewonnen in Purmerend


Nederland heeft er een miljonair bij, want afgelopen zaterdag is met Lotto een geldprijs van 1 miljoen euro bruto gewonnen. Het winnende lot is verkocht bij Tabaktief Melis Rokershop in Purmerend.

"Geweldig dat het miljoen in mijn winkel is gevallen, maar de volgende keer valt hier natuurlijk de Jackpot", aldus Klaas Bosschieter, eigenaar van Tabaktief Melis Rokershop.

Maart

7

Opnieuw Lottomiljonair in Groningen


Groningen is opnieuw een Lottomiljonair rijker, want daar heeft een inwoner afgelopen weekend zes getallen goed voorspeld. Met de getallen 2-9-23-32-40-45 is een geldprijs van 1 miljoen euro bruto gewonnen.

Het winnende lot is verkocht bij Sigaren Magazijn Hindriks, waar in september 2014 ook al een grote geldprijs van 9,3 miljoen euro bruto werd gewonnen.

Januari

29

Groninger wint half miljoen euro met Lotto


Een Groningse Lottospeler heeft samen met een speler uit Eindhoven, één miljoen gewonnen met Lotto. De winnaar uit Groningen heeft een aantal jaren een Lotto-abonnement en speelt mee met twee rijtjes. De zes winnende getallen zijn 11-13-14-10-23.

Lotto heeft twee winnaars die zes getallen goed hebben, waardoor de eerste prijs van één miljoen gedeeld moet worden. De winnaar uit de Groningen speelt mee met willekeurig gekozen getallen. Wat hij met het prijzengeld gaat doen is nog niet duidelijk: “Misschien koop ik wel een huis”.

16

Lottospeler uit Den Bosch wint cabrio


Eind vorig jaar organiseerde Lotto een decemberactie en verlootte maar liefst vijf cabrio’s. Eén van de vijf winnaars heeft bij Bruna aan de Helftheuvelpassage 58-62 in Den Bosch een actievoucher ontvangen en daarmee de auto gewonnen.

Lotto heeft inmiddels contact gehad met alle vijf prijswinnaars en de eerste reacties zijn hartverwarmend. Zo behaalde een achttienjarige winnares onlangs haar rijbewijs en won een andere winnaar de auto volgens eigen zeggen vanwege “het geluksarmbandje dat hij bij zijn Lottoformulieren had gelegd”. De overige winnaars van de Fiat 500 Cabrio’s komen uit Katwijk, Rotterdam, Den Haag en Spijkenisse.

2014

December

1

Vrouw uit Hoorn wint 2 ton bij The Read Shop


Een 59-jarige vrouw uit Hoorn had de dag van haar leven toen zij ontdekte dat zij 200.000 euro had gewonnen met Cijferspel, het extra spel dat je bij Lotto kunt spelen. Zij kocht het lot bij The Read Shop De Wit in Hoorn.

Om er zeker te zijn dat ze ook echt prijs had, vroeg de gelukkige winnares haar kleindochter nog eens de uitslag te checken, maar niets was minder waar. Op de vraag wat ze met het geldbedrag gaat doen, antwoordt ze: ‘Ik blijf heel gewoon hoor’, maar wat ik nu wel eindelijk ga doen, is met mijn dochter naar New York. En ik ga wat leuks doen voor mijn andere kinderen.’

November

13

Opmeerder wint 200.000 euro met Lotto


Een man uit Opmeer heeft met Cijferspel, het extra spel dat gespeeld wordt bij Lotto, de hoofdprijs van 200.000 euro gewonnen. De winnaar kocht zijn lot bij de Albert Heijn aan de Schoolstraat 3 in Callantsoog.

De winnaar heeft al een aantal ideeën over wat hij gaat doen met zijn gewonnen prijs: “Ik heb gedacht aan het kopen van een nieuwe auto, maar ook aan het opknappen van ons huis, want dat wil ik echt doen. En dan een heerlijke vakantie naar Hawaï of een ander tropisch eiland. Dat lijkt me heerlijk.”

September

6

Drie Lottospelers winnen samen Jackpot van € 27,9 miljoen


Nederland heeft er sinds zaterdag 6 september drie multimiljonairs bij. Bij de Lotto-trekking viel de Jackpot van € 27,9 miljoen in de tweede prijsklasse. Dit betekent dat de drie winnaars ieder € 9,3 miljoen winnen. Zij voorspelden vijf van de zes getallen 3 – 20 – 28 – 34 – 38 – 40 én de kleur rood goed. De winnende loten zijn verkocht bij The Read Shop in Zoetermeer en Sigaren Magazijn Hindriks in Groningen. Het derde winnende lot is van een Lotto abonneespeler.

Net als bij iedere Lottotrekking werden door de notaris zes getallen en een kleur getrokken. Omdat de jackpot deze zaterdag gegarandeerd viel, en er niemand was met zes getallen (en de kleur) goed, werd de jackpot uitgekeerd in de categorie van vijf getallen en de kleur goed. Dit leverde drie winnaars op, die samen de jackpot verdelen van 27,9 miljoen euro. Het totaal aantal gewonnen prijzen in deze trekking was 299.856.

Augustus

5

Tilburgse wint 200.000 euro met Cijferspel


Een vrouw uit Tilburg heeft met Cijferspel, het extra spel dat je bij Lotto kunt spelen, de hoofdprijs van 200.000 euro gewonnen.

Op de vraag wat de winnares met het prijzengeld gaat doen, antwoordt zij: “Mijn eigen kleding blijf ik gewoon naaien. Ik ben naaister en vind dat gewoon het leukst, om het beetje bij beetje in elkaar te zetten. Ik ga wel een nieuwe telefoon en een plasma tv kopen, op aandringen van mijn zoon. En verder ga ik mijn zoon, broer en zus eens goed verwennen.”

2013

November

14

Bruna in Harderberg verkoopt het winnende lot van één miljoen euro


Een gezin uit Overijssel mag binnenkort veel geld op de spaarrekening bijschrijven, want zij kochten bij Bruna in Harderberg het winnende lot van één miljoen euro!

De Lotto spelers controleren op zondagavond meestal hun loten. “En ik werd die zondag ineens naar boven geroepen” vertelt de winnares. “En we hebben samen de getallen nog eens gecontroleerd. We dachten eerst dat we de prijs moesten delen met meerdere mensen en daar waren we al ontzettend blij mee. Dat is toch leuk, een prijs winnen? Maar toen we de getallen dus nog een keer controleerde bleek toch écht dat alleen op dit lot de prijs van één miljoen was gevallen” aldus de gelukkige winnaar. Desondanks verwacht het gezin geen grote veranderingen of aankopen en sluit het gezegde ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ perfect bij hun aan.

September

16

Lottowinnaar wint dankzij grap elf miljoen euro


Eigenlijk wilde ze die knalgele, sportwagen winnen, maar ze kon alleen kans maken wanneer ze abonneespeler zou worden van Lotto. Ze besloot om voor de grap lid te worden. Ze won de sportwagen niet, maar later wél de Jackpot van elf miljoen euro.

“Ik ben enkele jaren geleden Lotto gaan spelen, eigenlijk voor de grap. Je kon toen namelijk een kanariegele sportwagen winnen en die wilde mijn man en ik wel. Natuurlijk hadden we niet nagedacht over de verzekeringskosten, maar ach, we wonnen die sportwagen ook niet, dus we dachten er verder ook niet over na. Wel hebben we laatst één euro gewonnen met het cijferspel van Lotto. Toen zei ik nog gekscherend dat dit het begin was van een miljoen, maar van elf miljoen? Dat bedenk je toch niet.”

12

Een gewaarschuwd mens telt voor een miljoen!


Er zal maar een mooie dame aan je voordeur staan met de vraag of je al lid bent van de Lotto. Natuurlijk speel je dan mee, ook al waarschuwt je moeder meer dan eens dat het zonde is van je geld, maar ach, je kan het bedrag van €2,- best missen. Hoe groot is dan de verbazing als je al maanden door De Lotto gezocht wordt voor de hoofdprijs van 1.000.000,- euro! Een miljoen!

“Ik kan het nog steeds niet geloven. Er stond gewoon een mooie meid aan de deur en ik heb toen gewoon een abonnement genomen. Ik was gewoon vergeten dat ik mee deed en ik geloof het ook nog steeds niet. Ik ben er zo blij mee! Ik moet wel bekennen dat ik al zoveel geluk heb, want mijn stageplaats heeft mij onlangs een vaste baan aangeboden. In deze tijden betekent dat echt wel wat! Ik weet gewoon nog niet precies wat ik ga doen met al dat geld, maar ik ga sowieso door met werken, want ik begin net!” aldus de gelukkige winnaar.

Juli

25

Amsterdammer onverwachts tonnen rijker


Een 55-jarige man uit Amsterdam heeft vandaag, na een jaar, zijn Lottoprijs van € 692.307,70 verzilverd. De man won zijn prijs al met de Lottotrekking van zaterdag 14 juli 2012. Dat was een gedeelde Jackpot van 9 miljoen euro. De winnaar speelt Lotto sinds 1991. Hij bleek in de tussentijd te zijn verhuisd en had zijn nieuwe adres, telefoonnummer, of e-mailadres helaas nooit doorgegeven. Na verschillende pogingen van Lotto om de winnaar te vinden, is het eindelijk gelukt contact met hem te leggen.

“Ik ben ooit Lotto gaan spelen met de gedachte ‘als ik niet meespeel, win ik sowieso niks’, maar ik heb eigenlijk nooit de trekkingsuitslagen gecheckt. Ik zeg weleens: “Als ik de Lotto win…” niet wetende dat ik hem al gewonnen had! Ik ga hoe dan ook een nieuwe auto kopen,” aldus de gelukkige winnaar.

24

Weer een vrouw uit Haarlem multimiljonair met Lotto


De Lotto Jackpot van 10 miljoen euro is zaterdag 13 juli jl. wederom in Haarlem gewonnen en wederom door een vrouw. Vorige maand werd ook al een Haarlemse multimiljonair na het winnen van de Lotto Jackpot van 23,5 miljoen euro. De kersverse multimiljonair is vandaag bij De Lotto geweest om haar miljoenen te verzilveren.

“In eerste instantie dacht ik dat het een grap was, toen ik werd gebeld door De Lotto. Ik heb daarna mijn spelnummers opgezocht en gecontroleerd met de trekkingsuitslag op de website van Lotto. Toen pas wist ik dat het echt waar was. Ik ben ontzettend blij, maar laat het eerst rustig bezinken. Op den duur wil ik graag een huis kopen en gaan reizen met mijn gezin. Dat gaat met zoveel geld een stuk makkelijker”, aldus de gelukkige winnares.

Juni

12

Vermiste Lottowinnaar meldt zich


Een 57-jarige vrouw uit de gemeente Soest heeft zich gemeld bij De Lotto om haar hoofdprijs van Lotto in ontvangst te nemen. De winnares won met de Lottotrekking van zaterdag 23 maart jl. een bedrag van 1.000.000 euro. De vrouw, die vanaf 2005 meespeelt met Lotto, won met de getallen 2-7-20-31-37-42.

“Het blijft een onwerkelijke situatie. In eerste instantie is er veel ongeloof en heb ik meerdere malen de website van Lotto bezocht om te controleren of ik wel écht gewonnen had. Maar het is echt waar! Het is een heerlijk bedrag, wat ik goed kan gebruiken voor mijn pensioen. Ik denk er al een tijdje over na om over een jaar te stoppen met werken. Met dit gewonnen bedrag kan ik dat doen,” aldus de gelukkige winares.

7

Lotto jackpotwinnaar van 23,5 miljoen euro meldt zich


Een mevrouw uit Haarlem heeft zich vandaag gemeld bij De Lotto om haar Lotto Jackpot in ontvangst te nemen. De winnares won op zaterdag 1 juni jl. de Lotto Jackpot van 23,5 miljoen euro.

“Ik ben nog steeds helemaal ondersteboven van dit alles. Je wereld staat opeens helemaal op zijn kop. In 2009 ben ik ooit eens benaderd om mee te gaan spelen met Lotto. Er werd mij verteld wat De Lotto allemaal doet en dat zij heel veel goede doelen en de sport steunen. Ik vond het dan ook een fijne gedachte dat mijn geld verdeeld werd onder meerdere goede doelen. De afgelopen dagen heb ik mij niet eens zozeer afgevraagd wat ik met het gewonnen bedrag ga doen, maar vooral over hoe ik het allemaal moet regelen. Wel schoot er direct één ding door mijn hoofd: mijn moeder, die hoeft niet naar een verzorgingstehuis, maar daarvoor kan ik nu regelen dat ze kan blijven wonen waar ze woont. Dat geeft mij een goed gevoel. Over de verdere invulling van het bedrag ga ik eens rustig nadenken,” aldus de gelukkige winnares.

3

Lotto jackpot van 23,5 miljoen euro valt in Haarlem


De Lotto jackpot van 23,5 miljoen euro is zaterdag 1 juni jl. gevallen in Haarlem. De vrouw uit Haarlem is vier jaar Lottoabonnee en won met de cijfers 7-12-27-32-39-41 en de kleur geel.

Februari

18

28-jarige man uit Den Haag wint Lottomiljoen


Lotto heeft een 28-jarige man uit Den Haag gelukkig gemaakt met de hoofdprijs van 1.000.000 euro bruto. De winnaar, die al vanaf 2004 meespeelt met Lotto, won tijdens de trekking van 2 februari jl. met de getallen 15-16-25-30-39-42.

“Ik heb geen oog dichtgedaan sinds ik weet dat ik een miljoen euro heb gewonnen. Ik geloof het ook nog steeds niet, het is alsof ik droom. Ik heb veel ideeën maar nog niets concreets wat ik met het gewonnen bedrag wil doen. Lekker op vakantie, investeren in een woning, naar een grote voetbalwedstrijd of misschien wel een rondreis maken in Australië,” aldus de gelukkige winnaar.

Januari

21

Hagenaar wint 200.000 euro met Lotto


Een 57-jarige man uit Den Haag heeft met Cijferspel, het extra loterijspel van Lotto, de hoofdprijs van 200.000 euro gewonnen. De winnaar kocht zijn winnende Lottolot bij De jongens Takanswinkels aan de Vlamingstraat 6 in Den Haag.

“Ik speel al zo lang als Lotto bestaat mee. En een hoofdprijs winnen is toch wel heel onwerkelijk. Het geeft rust en het is leuk dat je nu dingen kan doen waar je voorheen nog even over na zou denken. Verder blijf ik nuchter en wil ik goed met het gewonnen bedrag omgaan. Voorlopig zet ik het geld op mijn spaarrekening en ik ga samen met mijn gezin de komende zomer op vakantie,” aldus de gelukkige winnaar.

14

Lotto nog altijd op zoek naar winnaar van bijna zeven ton


Lotto is nog altijd op zoek naar een jackpotwinnaar. Het gaat om een inwoner van Amsterdam die tijdens de Lottotrekking van zaterdag 14 juli 2012 € 692.307,70 won. Dertien mensen deelden toen de Lotto jackpot van 9 miljoen euro. Twaalf winnaars hebben zich reeds gemeld bij Lotto, maar van de laatste winnaar heeft Lotto tot op heden nog niets vernomen.

Net als bij iedere Lottotrekking werden door de notaris zes getallen en een kleur getrokken. Op zaterdag 14 juli 2012 werd de jackpot echter uitgekeerd in de prijsklasse waar het eerst een of meerdere winnaars waren en dat was de derde prijsklasse, waarbij men vijf getallen en de kleur goed moest hebben. De jackpot viel op de getallen 5-9-17-20-29-40 en de kleur oranje en de Lottowinnaar won met de getallen 9-17-20-29-40 en de kleur oranje. De Lotto heeft geprobeerd contact te zoeken met de winnaar, die sinds 1991 meespeelt, maar zonder resultaat. De winnaar wordt verzocht zich bij De Lotto in Rijswijk te melden om de prijs te innen.

2012

November

20

Midden-Delflander wint 2 ton met Lotto


Een man uit de gemeente Midden-Delfland heeft met Cijferspel, het extra loterijspel van Lotto, de hoofdprijs van 200.000 euro gewonnen. De winnaar kocht zijn winnende Lottolot bij Tabakspeciaalzaak Rijkers aan de Koningshoek 92501 in Maassluis.

De man won de hoofdprijs tijdens de trekking van 3 november j.l. Hij kwam er echter pas afgelopen weekend achter dat hij de prijs gewonnen had, toen hij in de winkel zijn nieuwe Lottoloten kocht. “Ik koop elke zaterdag een Lottolot en laat dan meteen mijn loten van de week ervoor controleren in de winkel. Het was natuurlijk een grote verrassing toen bleek dat ik de hoofdprijs van twee ton had gewonnen! Van het prijzengeld geef ik wat aan mijn kinderen en kleinkinderen,” aldus de gelukkige winnaar.

12

26-jarige vermiste Lotto’s Cijferspelwinnaar meldt zich na drie maanden


Een 26-jarige man uit Tiel heeft zich vandaag gemeld bij De Lotto om zijn hoofdprijs van Lotto’s Cijferspel in ontvangst te nemen.

De winnaar won op zaterdag 25 augustus 2012 een bedrag van 200.000 euro tijdens de trekking van Cijferspel. Nadat De Lotto diverse pogingen had gedaan om de abonnee te vinden, lukte het om na drie maanden contact te leggen met de winnaar.

“Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. Toevallig sprak ik een oud-huisgenoot van me die me vertelde dat er een aantal aangetekende brieven van De Lotto nog op mij lagen te wachten. Ik ben ze direct op gaan halen kon mijn oren niet geloven toen ik hoorde dat ik de hoofdprijs gewonnen had. Ik heb net een half jaar een nieuw huis, dus daar komt het geld iets te laat voor. Maar ik ben nog zo jong, ik zet het eerst op mijn spaarrekening en wil er rustig over nadenken wat ik met het gewonnen bedrag ga doen”, aldus de gelukkige winnaar.

Oktober

13

Haagse Jackpotwinnaar bewaarde winnend lot in vuilnisbak


Een gepensioneerde vrouw uit Den Haag heeft, samen met nog acht andere Lottospelers, de Lotto jackpot van 13,5 miljoen euro gewonnen. De gelukkige winnares heeft gewonnen met de getallen 1-7-11-12-18-23 en de kleur oranje en wint hiermee een bedrag van ruim een miljoen euro netto. Het winnende lot is verkocht bij de Postzegelhandel Markthof in Den Haag.

“Wat een enorm bedrag. Ik was zo zenuwachtig dit weekend nadat ik het lot had gecontroleerd en ik wist echt niet waar ik het lot moest bewaren. Ik heb het lot op verschillende plaatsen in huis verstopt, zoals in de zitbank en uiteindelijk besloot ik het lot maar onder de deksel van de vuilnisbak te plakken. Mijn man en ik spelen al jaren mee met Lotto in de winkel en ook altijd met dezelfde getallen, die een belangrijke betekenis voor ons hebben. We hebben wel vaker prijzen gewonnen, maar nog nooit zo’n groot bedrag en ik weet ook nog niet wat we ermee willen doen. We gaan in ieder geval wat meer leuke dingen doen en we kunnen de kachel eens wat vaker laten branden”, aldus de gelukkige winnares uit Den Haag.

Juli

14

Lottowinnaar uit Hoorn ligt het liefst tussen z’n radijsjes


Een 63-jarige man uit Hoorn heeft, samen met nog twaalf andere Lottospelers, de Lotto jackpot van 9 miljoen euro gewonnen. Tijdens de trekking van zaterdag 14 juli jl., waarbij de Lotto jackpot gegarandeerd moest vallen, had de winnaar vijf getallen en de kleur goed voorspeld van de winnende combinatie, namelijk 5-9-17-20-29-40 en de kleur oranje. De gelukkige man, die al een aantal weken niet bereikbaar was voor De Lotto, won een bedrag van bijna zeven ton.

“Het is onwerkelijk. Ik ben er nog steeds stil van. Ik heb een hele mooie eeuwenoude boerderij die ik aan het restaureren ben. Een dag voordat ik het telefoontje van De Lotto kreeg, heb ik te horen gekregen dat er grote kosten aan zaten te komen voor de restauratie. Het geld komt dus bijzonder goed van pas. Mijn hobby is tuinieren, dat vind ik heerlijk. Met zo’n groot bedrag als dit kan ik wel heel extravagant gaan leven maar uiteindelijk lig ik toch veel liever tussen m’n radijsjes”, aldus de gelukkige Lottowinnaar uit Hoorn.

Juni

9

Lottomiljonair laat computer maken van gewonnen bedrag


Een 66-jarige man uit Den Haag heeft met de Lottotrekking van 9 juni jl. 1.000.000 euro gewonnen. De winnaar leefde bijna drie weken als miljonair zonder het zelf te weten. “Toen De Lotto mij eindelijk voor het eerst aan de telefoon kreeg had ik het idee dat het niet waar kon zijn”, aldus de Lottomiljonair.

“Ongelofelijk wat een gevoel er door je heen gaat als je te horen krijgt dat je een miljoen gewonnen hebt. Het zal voorlopig nog wel onwerkelijk blijven. Ik zit al diep na te denken wat ik met het bedrag ga doen. In ieder geval ga ik mijn computer laten maken. Een nieuwe hoef ik niet. Ook een andere auto, geen nieuwe zeg ik erbij, maar een tweedehands. Een auto die beter rijdt dan die van mij. Misschien koop ik daarnaast nog wel een camper om lekker mee op vakantie te gaan”, aldus de gelukkige Lottomiljonair.

9

Alleenstaande moeder wint twee ton met Lotto’s Cijferspel


Een 38-jarige vrouw uit Almere heeft met Cijferspel van Lotto 200.000 euro gewonnen. De winnares speelt een jaar mee als abonnee en prijst zich nu al gelukkig met de hoofdprijs. De winnares won met de cijfers 1-4-7-4-7-3.

“Oh dit komt zo goed uit! Ik wil graag het geld opzij zetten voor de studie van mijn kinderen en wellicht een deel gebruiken voor een kleine verbouwing in ons huis. Maar waar ik me vooral op verheug is een reisje naar Euro Disney met mijn kinderen met alles erop en eraan. Jeetje wat ben ik toch blij”, aldus de gelukkige winnares.

Ook een gepensioneerd stel uit Groningen won 200.000 euro met Cijferspel. Zij speelden pas drie maanden mee met Lotto. Het stel gaat van het gewonnen bedrag een luxe cruise maken en de rest van het bedrag zetten ze op hun spaarrekening.

16

Winnaar Lotto jackpot van 11,5 miljoen blijft gewoon werken


De gelukkige winnaar speelt sinds drie jaar als abonnee mee met Lotto en liet zijn getallen en de kleur door de computer uitkiezen. Zijn winnende combinatie was: 1-3-6-30-37-43 en de kleur paars.

“Toen ik het hoorde geloofde ik het niet. Ik weet het nu twee dagen en het voelt onwerkelijk maar goed! Drie jaar geleden werd ik gebeld door Lotto met de vraag of ik mee wilde spelen. Dat heb ik toen gedaan, onder andere vanwege de Lottosteun aan de sport, alleen wist ik niet met welke getallen ik moest spelen. De getallen en de kleur zijn toen automatisch gekozen. Achteraf gezien heb ik met de kleur paars helemaal niets, maar ja ik heb er wel de jackpot mee gewonnen. Ik heb op het moment niet echt een droom waar ik het geld aan uit wil geven. Ik heb genoeg tijd om erover na te denken, maar ik wil in ieder geval lekker blijven werken. Niet meer voor het geld maar omdat ik het leuk vind en zorgeloos leven kan nu makkelijk”, aldus de nuchtere maar gelukkige Lottomiljonair.

April

14

Fries wint Lotto Jackpot van 9 miljoen


De winnaar van de Lotto Jackpot, die zaterdag 14 april 2012, maar liefst 9 miljoen euro won, heeft zich gemeld. De gelukkige Friese winnaar speelt al jaren mee met Lotto in de winkel. Het winnende lot is verkocht bij Primera Wolvega aan de Hoofdstraat Oost 39 in Wolvega.

“Ik heb maar twee uur geslapen en nog kan ik het niet bevatten. Het overviel me ook heel erg. Opeens bedacht ik me dat ik mijn Lotto-Loten nog niet had gecontroleerd. Ik bekeek de trekkingsuitslag op internet en dacht eerst dat ik 9000 euro had gewonnen, maar er kwamen nog een paar nullen bij! Ik bleef even staren naar het beeldscherm, omdat ik het gewoonweg niet geloofde”, aldus de gelukkige winnaar.

Maart

17

Trouwe Lottospeler wint na 26 jaar Jackpot van 11,5 miljoen euro


Een man uit Drenthe heeft met Lotto de Jackpot van 11,5 miljoen euro gewonnen. De trouwe Lotto abonneespeler won op zaterdag 17 maart 2012 met de winnende nummers: 5-6-16-18-21-36 en de kleur geel.

De gelukkige winnaar: “Hier ben ik blij mee! 26 Jaar geleden ben ik gaan meespelen met vier rijtjes, waarbij ik er bij drie bewust mijn nummers heb gekozen. Het vierde rijtje bevat getallen waar ik niets mee heb en dit rijtje wilde ik eigenlijk opzeggen. Gelukkig heb ik dat uiteindelijk niet gedaan want met dit rijtje heb ik de Jackpot gewonnen! Ik moet goed nadenken over wat ik met het gewonnen bedrag ga doen. In ieder geval ga ik een nieuwe auto kopen. Dit is zo’n enorm hoog bedrag, dat moet eerst bezinken.”

Februari

18

Chinese geluksmunt brengt vrouw uit Hoekse Waard Lottogeluk


Een 52-jarige vrouw uit Hoekse Waard heeft met Lotto 500.000 euro gewonnen. De winnares won op zaterdag 18 februari 2012 met de winnende nummers: 2-9-17-21-29-36 en was de afgelopen maand onvindbaar.

“Dit komt zo goed uit. Nu kan ik eindelijk al onze schulden afbetalen. Een paar weken geleden kreeg ik een Chinese geluksmunt van mijn vriendin. Blijkbaar brengt deze munt dus echt geluk. Mijn dochter krijgt nieuwe rijlessen en het geld dat overblijft zet ik op mijn spaarrekening,” aldus de gelukkige winnares..

Januari

15

Reis naar Amerika voor winnares van Lotto’s Cijferspel


Een 61-jarige vrouw uit Oosterwolde heeft met Cijferspel van Lotto 200.000 euro gewonnen. De winnares speelt ruim een jaar mee met Lotto en won met de getallen 2-4-6-7-7-8 het Cijferspel.

De gelukkige winnares: “Toen ik hoorde dat ik een grote prijs had gewonnen heb ik eerst mijn familie gebeld. Uiteraard heb ik zelf meerdere keren mijn deelname gecontroleerd, omdat ik het niet geloofde. Samen met mijn zus ga ik van het gewonnen bedrag genieten, door een mooie reis naar Amerika te maken. Amerika is echt mijn land. Daarnaast wil ik voor mijn katten een buitenren laten maken.”

14

Shopdag voor winnend Lotto Jackpot echtpaar


Een echtpaar uit Sittard heeft, samen met nog veertien andere Lottospelers, de Lotto Jackpot gewonnen. Tijdens de trekking van zaterdag 14 januari 2012, waarbij de Lotto Jackpot van 8,5 miljoen euro gegarandeerd uitgekeerd werd, had het echtpaar vijf getallen en de kleur goed van de winnende combinatie, namelijk 5-8-14-19-24-42 en de kleur oranje. De winnaars wonnen een bedrag van ruim een half miljoen euro.

“Wij konden niet geloven dat we zo’n grote prijs hadden gewonnen. Echt grote plannen met het gewonnen bedrag hebben we nog niet. Eerst gaan we lekker op vakantie en daarna zien we wel verder. Ook een hele dag helemaal los gaan met shoppen gaan we zeker doen. En deze zomer wellicht iets luxer met vakantie,” aldus het gelukkige echtpaar.

2011

December

8

Lottospeler sluit 2011 af als miljonair


Het jaar 2011 eindigt in een droom voor de 52-jarige vrouw uit Almere, die net op de valreep van het jaar met Lotto 1 miljoen euro won. De winnares had alle zes getallen goed van de winnende combinatie, namelijk 12-21-24-34-36-43. De vrouw kocht haar lot bij Techador Point Fumee Tabac in Almere.

“Het lijkt wel alsof ik droom. Ik kan niet geloven dat dit mij is overkomen. Willekeurig heb ik zes getallen ingevuld, want ik had mijn bril niet op. Achteraf ben ik heel blij dat ik mijn bril niet op had. Toen ik de uitslag op teletekst zag kreeg ik het benauwd. Ik heb de hele avond mijn nummers gecheckt. Met het gewonnen bedrag wil ik een huis kopen in het buitenland en een auto voor mijn man,” lacht de gelukkige winnares.

November

12

Lotto-Lot maakt Rotterdammer twee ton rijker


Een 38-jarige man uit Rotterdam heeft 200.000 euro met het Cijferspel van Lotto gewonnen. Tijdens de trekking van zaterdag 12 november 2011 had de winnaar alle zes getallen goed van de winnende combinatie, namelijk 1-4-4-0-3-4. De trouwe speler speelt wekelijks mee met Lotto en kocht zijn lot bij Techador Kalloe in Rotterdam.

De gelukkige winnaar: “Dit maakt mij zo gelukkig. Het geeft veel rust om zo’n groot bedrag te winnen. Ik heb mijn lot thuis gecontroleerd en wel meerdere keren. Ik kon gewoon niet geloven dat het echt waar was. Ik ga van het gewonnen bedrag in ieder geval op vakantie en met mijn moeder naar een wedstrijd van Manchester-Liverpool. De rest zet ik op mijn spaarrekening.”

Oktober

15

28-jarige man multimiljonair dankzij Lotto Jackpot


Een 28-jarige man uit de provincie Zuid-Holland heeft, samen met nog acht andere Lottospelers, de Lotto Jackpot gewonnen. Tijdens de trekking van zaterdag 15 oktober 2011, waarbij de Lotto Jackpot zeker uitgekeerd werd, had de winnaar vijf getallen en de kleur goed voorspeld van de winnende combinatie, namelijk 13-14-17-28-36-45 en de kleur groen. De gelukkige man is al ruim zeven jaar Lotto-abonnee en won een bedrag van bijna 3 miljoen euro.

“Het is nog steeds een onwerkelijk gevoel. Toevallig hoorde ik het bericht over de winnaar uit Voorburg die ook de Lotto Jackpot gewonnen had. Ik sprak hier met een vriend over en we fantaseerden over wat wij met zoveel geld zouden doen. Niet wetende dat ik op dat moment ook miljonair was geworden. Ik wil het gewonnen bedrag gebruiken om mijn huis op te knappen, dus het geld komt goed van pas,” aldus de gelukkige winnaar.

September

15

Lottomiljonair kan eindelijk klassieke Oldtimer kopen


In Soest heeft een 51-jarige man met Lotto in september 1 miljoen euro gewonnen. De man werd in één klap miljonair, zonder dat hij het wist. Al vanaf zijn 28e speelt hij mee met Lotto met de getallen 4-13-19-21-23-28. Met deze getallen speelde de man ook altijd in het casino en deze brachten hem toen en nu veel geluk.

De gelukkige winnaar: “Ik was redelijk in de war toen ik het goede nieuws hoorde. Ik kwam van vakantie terug en kreeg toen te horen dat ik 1 miljoen euro gewonnen had. Ik heb gelijk mijn nummers gecontroleerd en het klopte! Het is zo’n onwerkelijk gevoel. Ik wil een deel van het gewonnen bedrag in de verbouwing van mijn huis stoppen. Daarnaast wil ik een klassieke Oldtimer kopen. De rest van het bedrag zet ik op mijn bankrekening.”

Augustus

15

Lottomiljoen voor Zaandammers dankzij geboortedata


Met zes verschillende geboortedata begon een echtpaar uit Zaandam twintig jaar geleden voor het eerst mee te spelen met Lotto. Maar liefst 1.000.000 euro won het echtpaar deze maand met de Lottotrekking. Hun geluksnummers zijn: 7-17-24-29-33-38.

“Fantastisch! Twintig jaar geleden zijn wij als abonnee mee gaan spelen met Lotto met de geboortedata van onze familieleden. Nog niet zo lang geleden hebben wij er over nagedacht om de getallen eens te veranderen. Je ziet maar dat het goed is geweest dat we dit niet hebben gedaan. We hebben nog niet nagedacht over wat we met het gewonnen bedrag willen doen. We zetten het op onze spaarrekening. Wel hebben wij het soms gehad over een vakantiehuisje, dus misschien zit dat er in de toekomst aan te komen,” aldus de gelukkige winnaars.

Januari

1

Huwelijksreis voor Lottowinnaars


Een echtpaar uit Assen heeft in januari de eerste prijs van 200.000 euro gewonnen met de Euro Loterij van Lotto. Het stel kocht het winnende lot bij The Read Shop aan de Scharmbarg in Assen. De winnende cijfers waren 7-6-3-8-4-8.

De gelukkige winnares: “Het is toevallig dat we deze prijs gewonnen hebben. In eerste instantie zouden we op visite in het zuiden van het land gaan, maar dat ging niet door waardoor we nog wat boodschappen in huis hebben gehaald en een Lotto-Lot gekocht hebben. Van het prijzengeld willen we een nieuwe auto kopen en ons huis laten verbouwen. We zijn nog niet zo lang geleden getrouwd, maar we zijn nooit op huwelijksreis geweest. Dit gaan we nu zeker doen.”

1

Echtpaar uit Zeeland wint op de valreep hoofdprijs Euro Loterij


Een echtpaar uit Zeeland heeft de eerste prijs van 200.000 euro gewonnen met de Euro Loterij van Lotto. De winnaars stonden op het punt om hun lidmaatschap op te zeggen, maar wonnen op de valreep de hoofdprijs tijdens de trekking van 1 januari 2011. Het stel speelt al vier jaar automatisch mee met de cijfers 3-7-9-8-1-6. Het echtpaar heeft besloten om mee te blijven spelen met de Euro Loterij.

“In eerste instantie geloof je het niet als iemand tegen je zegt dat je de hoofdprijs gewonnen hebt. Daarom hebben we er een paar dagen overheen laten gaan. We stonden op het punt om de Euro Loterij op te zeggen, maar nu we deze prijs gewonnen hebben, blijven we voorlopig toch maar meespelen. Je weet maar nooit of het je nog een keer overkomt. We weten nog niet wat we met het prijzengeld willen doen. Dat komt nog wel”, aldus de gelukkige winnaars.

2010

December

11

Winnaar Lotto Jackpot speelde pas voor vierde keer mee


Zaterdag 11 december is de Lotto Jackpot van 11 miljoen euro gevallen. De winnaar speelde pas voor de vierde keer mee met Lotto en gaat dit jaar de kerst in als multimiljonair. De winnaar uit Limburg kocht het lot bij Plus Voet aan de Prinses Beatrixstraat in Mook en had alle zes getallen en de kleur goed voorspeld van de winnende combinatie, namelijk 8-10-11-37-38-43 en de kleur rood.

“Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik heb het lot in de winkel gekocht en ik wilde dat er een cijfer in de 40 in zat. Dit is ook pas de vierde keer dat ik met Lotto meespeel. Gewoon, omdat ik het leuk vind! Ik wil heel graag een reis naar Mexico maken. Mijn huis wil ik graag laten opknappen, dus een nieuwe badkamer en keuken wil ik in ieder geval kopen. Misschien dat ik nog een tuinman inhuur, want mijn tuin is erg bewerkelijk”, aldus de gelukkige winnaar.

November

20

Slapeloze nachten voor Lottowinnares uit Leeuwarden


Een vrouw uit Leeuwarden heeft de eerste prijs van 200.000 euro gewonnen met de Euro Loterij van Lotto. De vrouw speelt al ruim vijf jaar automatisch mee.

“Ik ben helemaal van slag! Slapeloze nachten heb ik ervan. De hele tijd liep ik maar door het huis te spoken omdat ik het niet kon geloven. En nog steeds is het onwerkelijk dat ik zo’n groot bedrag gewonnen heb. Het geld komt goed van pas, want ik wil al een tijdje een nieuwe auto kopen. Met zo’n mooie geldprijs maakt dat het wel een stuk gemakkelijker. Ook een nieuw bankstel staat al een tijd op mijn lijstje. Deze komt er dus ook zeker,” aldus de gelukkige winnares.

15

Laksheid beloont jong stel met 200.000 euro


Een jong stel uit de provincie Zuid-Holland heeft in november de eerste prijs van 200.000 euro gewonnen met de Euro Loterij van Lotto. Het stel speelt al ruim zes jaar automatisch mee met Lotto en wilde de Euro Loterij al enkele maanden geleden opzeggen.

“Wij zaten er al een tijdje aan te denken om Lotto op te zeggen. Vanwege laksheid hebben we dit eigenlijk nooit gedaan. En maar goed ook, anders hadden we deze mooie prijs nooit gewonnen. We zijn er zo blij mee, dat we er stil van zijn. We spelen al een aantal jaren mee met Lotto en hadden nooit verwacht dat we zo’n grote prijs zouden winnen. We hebben nog niet zo lang geleden een huis gekocht en dat is nu bijna af. Alleen de voortuin moet nog gedaan worden. Daar gaan we zeker het geld voor gebruiken. Ook willen we allebei een nieuwe auto. Lotto opzeggen doen we voorlopig maar niet,” lacht het gelukkige stel.

September

29

Vermiste Lottomiljonair uit Huizen meldt zich


De vermiste Lottomiljonair van 13 november 2010 heeft zich gemeld. De winnaars, een stel uit Huizen, winnen de eerste prijs van 1 miljoen euro. Het stel kocht op 29 september 2010 een reeks van elf Lotto-Loten en speelde elf weken lang met de getallen 1-3-14-26-29-37 mee. De winnaars waren vergeten hun lot te controleren. Het winnende lot is verkocht bij Tabaksspeciaalzaak Bon aan de Jacob van Heemskerkstraat 4 in Huizen.

De gelukkige winnaar: “De eerste dagen heb ik alleen maar kunnen lachen. Het is zo onwerkelijk als je zo’n groot geldbedrag wint. Ik had een reeks van elf Lotto-Loten gekocht in de winkel, omdat de Jackpot toen zo hoog stond. Toen ik in de winkel was om mijn lot te laten controleren, bleef ik eigenlijk nog vrij kalm. Daarna belde ik mijn partner op, die op dat moment aan het winkelen was. Ze dacht eerst dat ik 1000 euro gewonnen had. Even later in de auto zei ze tegen me: “Zet de auto nog maar even aan de kant, want dan kan ik hier nog even verder shoppen”. Ik voel me eigenlijk een beetje schuldig dat ik jullie zo lang heb laten wachten. Wij willen graag wat schenken aan onze kinderen en kleinkinderen.”

16

Echtpaar uit Maastricht wint twee ton


Een echtpaar uit Maastricht heeft in september 2010 de eerste prijs van 200.000 euro gewonnen met de Euro Loterij van Lotto. Het gelukkige echtpaar speelt al zes jaar automatisch mee met de Euro Loterij. De winnende nummers waren 7-3-8-1-2-8.

“Ik heb drie dagen niet kunnen slapen. We konden niet geloven dat we zo’n grote geldprijs hadden gewonnen en we geloven het nog steeds niet. Wij willen eerst graag nog even aan het idee wennen en houden het prijzengeld als achterdeurtje voor later,” aldus de gelukkige winnaars.

 miljoen
Content Server Image