Informatie over opzeggen

Ben je van plan om je automatische deelname aan Lotto stop te zetten? Op deze pagina vind je alle informatie om jouw deelname te wijzigen.

 

Lotto is er voor de sport

Lotto staat bekend als het kansspel waar veel geld mee te winnen is. En dat klopt. Maar dat De Lotto 50 jaar geleden werd opgericht door sporters voor sporters, is minder bekend. Bekijk hieronder onze video en ontdek wat Lotto voor de sport betekent.


 

Meespelen met losse loten of voordeelbundels

Naast automatisch meespelen is het ook mogelijk om online een los lot te kopen of om te spelen via een van onze voordeelbundels. Je zit dan nergens aan vast en het is dan mogelijk om zelf per trekking te bepalen of je mee wil spelen of niet.

Opties om je abonnement te wijzigen

Meespelen met een los lot of een bundel in plaats van automatisch meespelen

Liever meespelen met een los lot of een voordeelbundel in plaats van een automatische deelname? Dan kun je het beste contact opnemen met onze gratis klantenservice:

0800 – 1501

Automatisch meespelen met minder loten

Je kunt in Mijn Lotto heel eenvoudig het aantal loten waar je mee speelt aanpassen.
1) Klik nadat je bent ingelogd op Mijn Lotto
2) Ga naar tabblad 'Mijn abonnementen'
3) Kies voor ‘Abonnement Wijzigen’
4) Kies voor het aantal Loten waar je mee wilt spelen en kies jouw getallen en jouw gelukskleur.

Ga naar Mijn Lotto.nl >   Geen inloggegevens? Neem dan contact op met onze gratis klantenservice 0800-1501. Wil  je toch je automatische deelname stopzetten?
Dan kun je het beste bellen met onze gratis klantenservice: 0800-1501. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur.
Klik hier om online op te zeggen > Als je besluit niet meer mee te spelen met De Lotto, dan willen we je in ieder geval hartelijk bedanken voor je deelname en daarmee je steun aan de Nederlandse sport en samenleving!

Opzeggen naar aanleiding van een Overlijden

Gecondoleerd met het overlijden van je dierbare. We wensen je veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Neem telefonisch contact op met onze gratis klantenservice op 0800-1501.  Dan beëindigen we de automatische deelname direct.

Content Server Image