lotto abonnement opzeggen

Informatie over opzeggen

Je speelt natuurlijk Lotto om kans te maken op mooie geldprijzen. De Jackpot nog niet gewonnen? Dankzij jouw deelname wint heel Nederland! Lotto is namelijk onderdeel van Nederlandse Loterij: partner van de Nederlands sport en we investeren miljoenen in 18 goede doelen in Nederland op het gebied van gezondheid en beweging.

Denk je er over om een of meerdere Lotto loten op te zeggen? Dan kunnen we je het beste telefonisch helpen. Onderaan deze pagina vind je ons telefoonnummer. 

Voordelen van automatisch meespelen met Lotto

✓ Elke week kans op de Jackpot van minimaal € 2,5 miljoen!
✓ Kans op miljoenen voor maar € 2 per lot!
✓ Elke laatste zaterdag van de maand automatisch kans op de Super Zaterdag prijs!
 

Laagste lotprijs van Nederland!
Lotto 2 euro per lotKans maken op de Lotto Jackpot van minimaal € 2,5 miljoen kost maar € 2 per trekking. De laagste lotprijs van Nederland om kans te maken op miljoenen!


Meer winnen?
Lotto XLVoor maar € 1 per lot per trekking speel je mee met Lotto XL. Dan maak je met jouw 6 geluksgetallen nog een keer kans op heel veel geldprijzen, met als hoofdprijs € 1 miljoen.


Al veel Lotto winnaars gingen je voor
LottoIn 2017 vielen er op maar liefst 1,7 miljoen Lotto loten een geldprijs! Daarbij viel wel 6 keer de prijs van € 1 miljoen! Ben jij de volgende winnaar? Winnen kan alleen als je meespeelt!


 

Nederlandse Loterij = samen winnen

Nederlandse Loterij
Samen laten wij heel veel mensen winnen. En niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport. Van jong tot oud, van Olympisch tot Paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonden en fitte mensen.

Ook steunen we 18 Nederlandse goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Zoals de Hartstichting, het Longfonds en de Brandwondenstichting. We dragen onze opbrengst of aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. NOC*NSF en Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN).

Lotto-Jumbo

Samen winnen met Lotto-Jumbo
Sinds 2014 is Lotto trotse hoofdsponsor van Team LottoNL-Jumbo. Dankzij jouw deelname aan Lotto kunnen de topschaatsers uit dit team elke dag trainen en beter worden, om daarna kans te maken op gouden medailles voor Nederland op EK's en WK's, en uiteindelijk natuurlijk de Olympische Spelen!

We helpen je graag telefonisch
Bel ons via 070 - 550 0801. We zijn doordeweeks geopend van 09:00-21:00 en in het weekend van 10:00-17:00.

Meer opzegmogelijkheden
Het opzeggen van Lotto gaat het beste telefonisch. Bel ons nu via 070-550 0801. Voor andere opzegmogelijkheden klik je hier.

Content Server Image