Hoe in ik mijn prijs

Heb je gewonnen? Van harte gefeliciteerd met je prijs!


 

Winkelspelers

Prijzen tot € 50,- kan je met een geldig deelnamebewijs direct laten uitbetalen bij de winkelier. Een aantal winkeliers betaalt zelfs uit tot € 449,-.* Voor uitbetaling van prijzen tot € 5.000,- dien je je deelnameformulier ingevuld en aangetekend op te sturen naar Lotto bv, onderdeel van Nederlandse Loterij, Postbus 3074, 2280 GB te Rijswijk. Vergeet niet om een kopie van een geldig legitimatiebewijs met je deelnameformulier mee te sturen. De kosten voor het aangetekend versturen van je deelnameformulier worden met het prijzengeld teruggestort. Het aangetekend versturen van je deelnameformulier kost je dus niets.

Voor prijzen van € 5.000,- of meer nodigt Lotto je van harte uit op ons kantoor in Rijswijk om je prijs in ontvangst te komen nemen. Hiervoor kan je contact opnemen met De Lotto Klantenservice op 0800-1501.

Vul hoe dan ook direct na aanschaf je gegevens volledig in op je deelnamebewijs en bewaar dit goed!

Speel je meerdere trekkingen vooruit dan kan je een tussentijdse prijs direct innen.


 

Internetspelers

Nadat je hebt ingelogd op je account, kijk je in het overzicht “Gespeelde Loten” binnen "Mijn Lotto" of je een prijs gewonnen hebt. Als je een prijs hebt gewonnen, hangt het van je instellingen af hoe de prijs wordt uitbetaald. Wil je dat op je account of je rekeningnummer? Je kan je instellingen controleren binnen “Mijn Lotto” bij “Mijn gegevens”. Je ziet bij “accountgegevens” “Geldprijzen” de keuze tussen saldo (internet portemonnee) en bankrekening staan. Als je dit wijzigt, zal de eerstvolgende prijs volgens de nieuwe instelling worden uitbetaald.

* Op prijzen boven € 449,- is Lotto verplicht 29% kansspelbelasting in te houden.

Abonnees

Heb je een Lotto-abonnement en heb je een geldprijs gewonnen? Van harte gefeliciteerd! Is je prijs lager dan € 14.000? Dan hoef je niets te doen; je prijs schrijven wij binnen 10 werkdagen automatisch bij op je bankrekening. Heb je een prijs gewonnen die hoger is dan € 14.000? Dan nodigt Lotto je van harte uit op ons kantoor in Rijswijk, om uw prijs in ontvangst te komen nemen. Hiervoor kan je contact opnemen met De Lotto Klantenservice op 0800-1501. Als je 2 getallen goed hebt, win je € 2 speltegoed. Dit speltegoed wordt automatisch voor je ingezet bij de volgende trekking. Wil je dit speltegoed inzetten op een ander moment, bijvoorbeeld als de Jackpot hoog staat? Dat stel je eenvoudig in op Mijn Lotto, je persoonlijke Lotto-pagina. Daar kan je ook je contactgegevens wijzigen, zodat wij je bijvoorbeeld kunnen bellen, als je de Jackpot hebt gewonnen.

Content Server Image