Bezoekadres Lotto

Lotto is één van de 7 spelmerken van Nederlandse Loterij. Ons kantoorpand is gevestigd in Rijswijk. Dit is tevens het bezoekadres van Nederlandse Loterij. 
Als je een prijs van € 5.000,- of meer heeft gewonnen, willen wij je vragen om contact met ons op te nemen, zodat wij met je een afspraak kunnen maken. Je kan hiervoor bellen met onze klantenservice, via telefoonnummer 0800-1501 (gratis).

Bezoekadres

Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk
Kamer van Koophandel (KvK) nummer: 41151075

Routebeschrijvingen

Met de auto vanuit Amsterdam (A4)

Volg de A4 richting Den Haag. Blijf de A4 volgen richting Den Haag Zuid. Neem afrit 9: Rijswijk-Centrum/Drievliet/Ypenburg/Broekpolder.Ga onderaan de afslag bij de stoplichten naar rechts. Rij rechtdoor bij de volgende stoplichten de Laan van Hoornwijck op, waar je direct rechts het pand van Nederlandse Loterij ziet liggen. Neem de inrit rechts, richting de slagboom. Aan de rechterzijde aan de kant van het pand zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers.

Met de auto vanuit Utrecht (A12)

Volg de A12 richting Den Haag tot het knooppunt Prins Clausplein.Neem de afslag A4/E30 richting Delft/Rijswijk/Den Haag Zuid.Houd bij knooppunt Ypenburg de A4 richting Rijswijk/Den Haag Zuid aan.Neem afrit 9: Rijswijk-centrum/Drievliet/Ypenburg/Broekpolder.Ga onderaan de afslag bij de stoplichten naar rechts.Rij bij de volgende stoplichten rechtdoor de Laan van Hoornwijck op.Direct rechts ligt het pand van Nederlandse Loterij: Neem de inrit rechts, richting de slagboom.Aan de rechterzijde aan de kant van het pand zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers.

Met de auto vanuit Delft/Rotterdam (A13)

Volg de A13 richting Amsterdam.Neem afrit 7: Rijswijk/Den Haag Zuid.Rij rechtdoor.Ga bij het derde stoplicht rechtdoor, de Laan van Hoornwijck op, waar je rechts het pand van Nederlandse Loterij ziet.Neem de inrit rechts, richting de slagboom.Aan de rechterzijde aan de kant van het pand zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers.

Openbaar vervoer

Neem op het tramstation bij Den Haag Centraal Station of Den Haag HS tram 15 richting Nootdorp.Stap uit bij halte "Laan van 's Gravenmade".Draai je om als je bent uitgestapt, dan zie je links het pand van Nederlandse Loterij. Steek de tramrails over, loop naar links en je bent er. 

 

Content Server Image